torsdag 15 januari 2009

Regeringen trampar på dom som redan ligger ner..

jo jag hörde på nyheterna härom dagen och att våran kära regering ska sänka pensionen för våra pensionärer. vad fan sysslar dom med.. först sänker dom skatten för oss som arbetar som om det skulle märkas i plånboken att man får ca:100-300 kr extra om året.. jävla idioter.. fan höj den där procenten igen och ge det till pensionärerna igen..
dom har ju redan svårt som det är.. ska vi förstöra de sista åren dom har kvar, så att dom knappt har råd med nånting.. fan ta er era jävla mobbare.. eller ännu bättre sänk era egna löner eller era jävla "fallskärmar" istället.. har ni inte tillräckligt med pengar när ni blir pensionärer eller???

vart har vårat samhälle tagit vägen egentligen. snart får man inte andas utan att betala skatt för det.. det är väl utsläpp det med??.. i detta samhälle så prisar regeringen dom rika och sparkar på dem arma.. hur kan man göra så?? trodde vi hade kommit längre i vår utveckling än så..

är det inte på tiden att vi tar våra bröder och systrar och tar hand om varandra?.. eller har jag fel..

om alla girig bukar kunde dela med sig så skulle inte vi ha den syn på folk som vi har idag.. visst har vi fuskare och utnyttjare men är det bättre att slå på oskyldiga och ära dem skyldiga??

ja ja.. pessimisten svefin talat han har.. men är det nån som lyssnar på en ensam röst i dunklet av Internet??

1 kommentar:

  1. Så äre det tyvärr.Folk är inte lima ån om varann idag,utan nu bryr man sig om pengar.Pengar är det enda som folk tänker på idag.Inte på varann.

    SvaraRadera